update geschatte leestijd 1 minuut
schedule later lezen
later lezen

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang deze pagina in uw mailbox
om op een later tijdstip terug te lezen.

Kennisbank

Om zorgverleners van dementiezorg te ondersteunen in hun dagelijkse werk en om de kwaliteit van zorg te bevorderen, stelt Dementietwente een kennisbank beschikbaar. Hierin delen wij ons professionele netwerk en ook vindt je hier ons aanbod van o.a. informatief lees- en videomateriaal.

De komende periode breiden wij onze kennisbank verder uit.

Ons professionele netwerk

In het kader van deskundigheidsbevordering delen wij graag ons professionele netwerk met zorgverleners en andere professionals.

WijkLink
Hét platform waar mbo- en hbo wijkverpleegkundigen, verzorgenden IG, docenten en studenten uit Oost-Nederland kennis en ervaringen uitwisselen. Op WijkLink kun je ervaringen en vragen uit de dagelijkse praktijk lezen, delen en beantwoorden. Op die manier wordt er kennis uitgewisseld over de muren van de eigen organisatie heen. Je kunt daarnaast ook het laatste nieuws rondom wijkzorg lezen of je inschrijven voor de geaccrediteerde themamiddagen die twee keer per jaar voor- en door leden van WijkLink worden georganiseerd. Ben je nog geen lid? Schrijf jezelf snel in via het aanmeldformulier op Wijklink

Overige links uit ons netwerk

Netwerk palliatieve zorg

Korsakov Kenniscentrum 

Korsakov Circuit Overijssel

Kenniscentrum dementie op jonge leeftijd

De Dementotheek

In onze Dementotheek bieden wij een gevarieerd uitleenaanbod van lees- en videomateriaal over diverse vormen van dementie. Bijvoorbeeld alzheimer, dementie op jonge leeftijd en Korsakov.

Naast deze informatieve materialen voor zorgverleners en andere professionals, is er ook een aanbod voor mensen met dementie en hun naasten. Zo zijn er leesboeken beschikbaar, maar kan ook een dementieklok worden geleend. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Klik op de foto.

Voor het lenen of meer informatie kunt u het contactformulier invullen of stuur een mail naar l.heerts@dementietwente.nl